Nederlands Duits
Floor4kids is altijd blij met nieuwe referenties. Wilt u ook een referentie schrijven over uw Floor4kids Speelkleed stuur deze dan naar: info@floor4kids.nl

Kyonne Tap, kinderopvang 'De eerste stap' Wijchen
Ieder jaar vervingen we op de groepen de automatten. Na een jaar waren ze rafelig en zagen er niet fris meer uit. Tot we de speelmatten van floor4kids tegen kwamen op de kindvakbeurs. Ze zien er super leuk uit, zijn goed schoon te maken en na 2 jaar zien ze er nog steeds uit als nieuw! Wij zijn helemaal om en willen geen andere meer.


Liesbeth, Marloes en Tryntsje, Kiddyworld Villa Harlekijn, over ons nieuwe hygiënische speelkleed:
Alle dagen stofzuigen is voorbij. Een doek er over en het is super schoon. Maar wat we vooral zo fijn vinden is dat de hoeken niet meer krullen. Het ligt zo mooi vast op de grond. Voor kindercentra vinden wij het een aanrader. Maar ook thuis zal het ideaal zijn. Dit gaat jarenlang mee.


Joyce Boshoff, Berend Botje Hoogwoud, over onze nieuwe hygiënische speelkleden:
"De vloerkleden van Floor4kids zijn een eyecatcher bij ons in de speelhal. De kleuren zijn prachtig! Het kleed is dun en hierdoor struikelen de kinderen er niet over. Wij hebben het picknickkleed, deze wordt ook regelmatig door de kinderen gebruikt om op te picknicken, tafeltjes, stoeltjes van alles wordt er overheen gesleept. Het kleed wordt intensief gebruikt maar vertoond geen plekken van slijtage. Goede kwaliteit dus!"


Margreet Ligthart, Maria Bernadette school Medemblik:
Het vloerkleed bevalt ons en de kinderen heel goed. Het is bij ons op school in gebruik in de bouwhoek. De leerlingen bouwen daarom niet in het "water". Doordat de mat heel vlak is kunnen de kinderen de hele mat in gebruik nemen, ook de randen! Bouwwerken staan behoorlijk stevig, dat is met vloerkleden van jute en/of nylon wel eens anders. Ook is de mat goed schoon te houden.


Marjoes van Doorn, Eigen Wijs Ede:
Wij hebben na de beurs in Hardenberg een autokleed besteld. De levering was snel en onze BSO kids en ook de peuters die daar af en toe spelen vinden het kleed super! Het blijft goed liggen en ziet er nog als nieuw uit!


Wendy Brockhoff, leerkracht Bernardus van Bockxmeerschool Hoorn:
Over het Bouwkleed:
Jarenlang lagen er stoffen speelkleden bij ons in de klassen. Elke week grondig stofzuigen en 2x per jaar laten reinigen was een routine geworden. De stoffen speelkleden zijn meerdere malen ter sprake gekomen bij het onderwerp hygiëne binnen ons team, zo ook bij het financiële plaatje. Maar, het kleed zelf was van grote pedagogische waarde vonden wij, een stimulans tot gericht spelen en mogelijkheden om creatieve, en bouwinzichten vorm te geven. Wegdoen was dan ook geen optie, of toch?

Na het zien van de Floor4kids speelkleden waren wij direct enthousiast. Ze zijn mooi van ontwerp, helder van kleur en makkelijk schoon te houden. Wij waren meteen verkocht! Zo ook de kinderen uit onze groepen 1/2. Ze spelen en bouwen naar hartenlust op de nieuwe kleden. Een aantal reacties van de kinderen: "hier valt je bouwwerk tenminste niet om, het is lekker glad", "Deze weg gaat keihard met de auto's, veel harder dan die oude weg!!"

Over het Poppenhuiskleed:
Het poppenhuis heeft bij ons in de school een haat-liefde-verhouding. Het heeft iets nostalgisch, het is mooi ingericht en kinderen spelen er graag in. Toch staat het poppenhuis niet meer standaard in de groep. De reden hiervoor is dat er weinig kinderen tegelijk mee kunnen spelen, vaak liep een gezamenlijke speelbeurt in het poppenhuis uit op een ruzie tussen de twee kinderen. De ruzie ging dan vaak over wie er in welke kamer mocht spelen, of dat de een de ander in de weg zat bij het spelen.

Blij waren we dan ook bij het zien van het poppenhuiskleed! Overzichtelijk, ruimtelijk en bijzonder aantrekkelijk door de verschillende kamertjes en de heldere kleuren. Het poppenhuis is dus standaard terug in de groep, in een geheel vernieuwde vorm. Doordat het poppenhuis nu als het ware plat op tafel ligt kunnen er meerder kinderen tegelijk in spelen. Het is overzichtelijk, ook voor de allerjongsten van onze groep. De ruzie in onze groep is nu waarom iemand niet de hele tijd in het poppenhuis mag spelen! Reactie van de kinderen: "Nu maken we geen ruzie meer wie er in de badkamer mag spelen met de poppen", "het zit niet meer krap!"